Jätä sähköpostiosoitteesi, niin voit ladata esitteemme

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Karentialaiseksi

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja

Karentia ryhmä

Tarjoamme työtä valmistuneille sosiaali- ja tai terveysalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille. Voit myös suorittaa loppuvaiheen opinnot esim. oppisopimuksella.

Meitä karentialaisia yhdistää tahto tarjota asukkaillemme oman näköinen ja toiminnallinen elämä – aidosti välittäen ja inhimillisesti.

Takaamme uusille sijaisille aina hyvän perehdytyksen sekä lähiesihenkilön ja tiimin tuen!

Kesätyö: ohjaaja Karentiakodit / Karentia Oy Siikajoki

Karinkannassa tarjoamme kuntoutuksellista ja kasvatuksellista palvelua kehitysvammaisille henkilöille. Kodinomaiset ja viihtyisät Karinkartano, Karintupa ja tukiasunnot sijaitsevat idyllisessä maaseutukylässä. Mikä olisikaan ihanteellisempi paikka kesätöille kuin viettää sitä ”maalla on aina kesä” -hengessä? Mukavat ja ainutlaatuiset asukkaat sekä huippu työtiimi odottavat sinua monipuolisineen työtehtävineen. Meitä yhdistää tahto tarjota asukkaillemme oman näköinen ja toiminnallinen elämä – aidosti välittäen ja inhimillisesti.

Meillä on tarjota sinulle kesäsijaisuutta koko kesäksi tai vaihtoehtoisesti voit itse valita, minkä ajan voit toimia sijaisena. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä sinulle mielekäs kesätyö.
Oletpa jo valmis sosiaali- ja tai terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija, meillä on tarjota sinulle töitä. Loppuvaiheen opiskelijana sinulla on mahdollisuus saattaa opinnot loppuun oppisopimuksella. Takaamme hyvän perehdytyksen sekä lähiesihenkilön ja työtiimin tuen työllesi!

Meille voit hakea joustavasti ja vapaamuotoisesti, tekstarilla, soittamalla tai sähköpostilla. Tai vaikka jättämällä yhteydenottopyynnön. Kesähaku on nyt käynnissä ja päättyy 25.02.2024. Toki täytämme kesäsijaisuuden paikkoja jo pitkin hakuaikaa. Ja mikäli voit jatkaa sijaisuutta kesän jälkeenkin, siitäkin kannattaa mainita. Odotamme yhteydenottoasi ja vastaamme mielellään kysymyksiisi.

Tiina Hintikka (ti-pe) 044 493 2162, tiina.hintikka@karentia.fi
Marja Tölli (ti-to) 050 4153 012, marja.tolli@karentia.fi

Työn kesto: kesälomien sijaisuus: valintasi mukaan ajalle touko-elokuu, mahdollisuus työsuhteen jatkolle kesälomien jälkeen.
Työ alkaa: touko-kesäkuu, sopimuksen mukaan.
Työn muoto: 2-vuorotyö tai 3-vuorotyö
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan tes, koulutuksen mukaan
Kotisivut: www.karentia.fi

Kesätyö: ohjaaja Karentiakodit / Soteko Oy Raahe

Tarjoamme kuntoutuksellista ja kasvatuksellista palvelua kehitysvammaisille henkilöille ja mielenterveyskuntoutujille Raahessa. Kodinomaiset ja viihtyisät Villa Sovio ja Wäinö kodit sijaitsevat Raahen ydinkeskustassa. Mukavat ja ainutlaatuiset asukkaat sekä huippu työtiimi odottavat sinua monipuolisineen työtehtävineen. Meitä yhdistää tahto tarjota asukkaillemme oman näköinen ja toiminnallinen elämä – aidosti välittäen ja inhimillisesti.

Meillä on tarjota sinulle kesäsijaisuutta koko kesäksi tai vaihtoehtoisesti voit itse valita, minkä ajan voit toimia sijaisena. Ota rohkeasti yhteyttä ja rakennetaan yhdessä sinulle mielekäs kesätyö kauniissa Raahen kesäkaupungissa.
Oletpa jo valmis sosiaali- ja tai terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija, meillä on tarjota sinulle töitä. Loppuvaiheen opiskelijana voit suorittaa opinnot loppuun myös oppisopimuksella. Takaamme hyvän perehdytyksen sekä lähiesihenkilön ja työtiimin tuen työllesi!

Meille voit hakea joustavasti ja vapaamuotoisesti, tekstarilla, soittamalla tai sähköpostilla. Tai vaikka jättämällä yhteydenottopyyntö. Kesähaku on nyt käynnissä ja päättyy 25.02.2024. Toki täytämme kesäsijaisuuksia mahdollisesti pitkin hakuaikaa. Odotamme yhteydenottoasi ja vastaamme mielellään kysymyksiisi.

Marjo Ilmakangas 050 4153 014, marjo.ilmakangas@karentia.fi
Marja Tölli (ti-to) 0504153012, marja.tolli@karentia.fi

Työn kesto: kesälomien sijaisuus: valintasi mukaan ajalle touko-elokuu
Työ alkaa: touko-kesäkuu, sopimuksen mukaan.
Työn muoto: 2-vuorotyö tai 3-vuorotyö
Palkkaus: yksityisen sosiaalipalvelualan tes, koulutuksen mukaan
Kotisivut: www.karentia.fi

Hae paikkaa!

  • Max. tiedoston koko: 5 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai täyttämällä alla oleva yhteydenottolomake!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.